ولایت فقیه
ولایت فقیه
این كتاب در نه فصل تنظیم شده است: حكومت دینی، امامت در مكتب تشیع، تبیین مفهومی ولایت مطلقه فقیه، نقش بیعت در عصر حضور و غیبت، پشتوانهٔ نظام در حكومت اسلامی، مبانی مشروعیت ولایتفقیه، مناصب ولی فقیه، ولایت تشریع (حق قانونگذاری)، ولایت تكوینی.
پس از ارتحال حضرت امام خمینی(قدس سره) ، در سال 1368 كه هجوم به پایههای اساسی حكومت اسلامی و در رأس آنها، اصل «ولایت مطلقه فقیه» به اوج خود رسید. علامه معرفت با هوشیاری تمام و احساس خطری كه از روند تحولات روشنفكری داشتند، دست به كار تألیف كتاب «ولایت فقیه» به زبان فارسی شده و ناظر به شبهات القا شده، مستند به اصیلترین منابع اسلامی به پاسخ پرداخته و نظریهٔ «ولایت مطلقه فقیه» را تبیینی دوباره كردند.
این پدر شهید كتاب خود را تقدیم پیشگاه بلند صاحب ولایت كبری حجت حق قائم منتظر(عج) و روح پرفتوح مجدد عصر و بنیانگذار جمهوری اسلامی، امام راحل و ارواح طیبه شهدا و به ویژه روح فرزند دلبندش «علی معرفت» كردهاست.
مؤلف محترم در مقدمه به انگیزهٔ خویش از تألیف میپردازند:
«انگیزه من در این بحث از آنجا بود كه در برخی نوشتههای افراد فاقد تخصص و نیز گفتههای بیخبران از مصطلحات فقهی، مسأله «ولایت مطلقه فقیه» زیر سؤال برده شده و تفسیرهایی ناروا از آن نمودهاند، هر یك از واژههای بكار رفته در این عبارت را بهگونهای معنی كردهاند تا سلطنت مطلقه و بیقید و بند فقیه را تداعی نمایند.»
- توضیحات
- زیر مجموعه: معرفی کتاب ها
- دسته: ولایت فقیه
- بازدید: 3010